top of page

- Je keuken wordt een kookstudio -

" Lucas heeft met ons door zijn enthousiasmerende coaching een heerlijk gevarieerd menu bereid. Naast verschillende kooktechnieken hebben we ook geleerd hoe we een gerecht leuk kunnen presenteren.

Een restaurantkeuken in eigen huis. We hebben het een zeer geslaagde en gezellige kookworkshop gevonden. "

Familie Knijff

Kook workshop

Als leermeester verzorg ik graag kookworkshops waar de focus ligt op ontspannen samen koken. Met zo min mogelijk voedselverspilling. Je leert technieken om thuis slim om te gaan met je basisproducten en je verbetert je kookvaardigheden. Uiteraard staat genieten bovenaan, dus zal er ook lekker gegeten worden.

 

​Afhankelijk van het culinaire niveau van je gezelschap en jullie wensen, stel ik van tevoren een op maat gemaakt menu op. We starten de workshop met het bespreken van de recepten en de bereidingswijzen. Daarna gaan jullie zelf aan de slag met het eerste gerecht. Net als in de professionele keuken verdelen we de verschillende taken. Tijdens het koken geef ik tips en uitleg om tot een lekker en mooi eindresultaat te komen. Uiteindelijk brengen we de producten samen op het bord en besteden we aandacht aan het mooi presenteren en opmaken van het gerecht. Terwijl jullie van je eerste gang genieten schenk ik een bijpassende wijn in, ruim ik op en zorg ik dat alles weer klaar staat voor de volgende gang.

De kookworkshops geven wij bij De Harmonie in Tilburg. Deze zijn mogelijk om te geven op woensdag en donderdag avond.

Koken | Proeven | Leren

bottom of page